Forza badmintonsko gør en forskel

Forza badmintonsko gør en forskel

Forza er en meget betydningsfuld aktør på markedet for badmintonsko, der dog henvender sig til en anden målgruppe af badmintonspillere med deres sko. Forza har udvalgt sig en særlig målgruppe, som dækker over alle andre spillere end eliten. Men dermed ikke sagt at Forza badmintonsko ikke er gode nok til eliten.

 

Andre ressourcer

Forza har som sagt valgt at henvende sig til et så bredt marked som overhovedet muligt. Det vil sige, alle har mulighed for at købe kvalitets badmintonsko fra danske Forza, uden det skal koste en formue. Årsagen til at Forza har valgt denne prioritering, er fordi de primært satser på det de er aller bedst til, hvilket er at lave badmintonketchere. Derfor bruger Forza ikke særlig mange ressourcer på at udvikle nye badmintonsko, da de allerede ved at det vigtigste en god badmintonsko skal kunne, er at være stødabsorberende, være stabil, være åndbar og have en god pasform.

 

En billigere sko

Forza laver badmintonsko der overholder de fornødne krav, der er til en god badmintonsko. Men samtidig formår de at holde prisen på deres sko lav, hvis man sammenholder med andre mærker af badmintonsko. Det betyder at en Forza badmintonsko kan koste mellem 299 og 799 kr., hvilket er en overkommelig pris, i forhold til konkurrenter. Det betyder at de fleste spillere og udøvere eller forældre har råd til at købe en rigtig god badmintonsko, der kan hjælpe én på banen og i spillet. Og samtidig mindsker en rigtig god badmintonsko også ens risiko for at pådrage sig skader.

 

Hvorfor er stabilitet vigtigt

Som tidligere nævnt, så opfylder Forza alle kriterierne for en god badmintonsko. Det første er først og fremmest stabilitet i skoen. Stabilitet er meget nødvendig i et par bamintonsko, da alle som hovedregel løber i zigzak 80% af tiden. Dette stiller voldsomme krav til det forreste af foden på en badmintonsko, på grund af alle spillere ligger hoveddelen af vægten på ydersiden af sålen når man ændre retning fra side til side på en badmintonbane. Der vil altid være mange forskellige metoder at skabe stabilitet når vi fremstiller badmintonsko, en af de oftest brugte er at tilføje en lille forstærkning på den ydre side af forfoden der tilføjer bedre stabilitet fra bunden og op til overdelen. En anderlede måder er at lave det øverste af skoen mere ufleksibel på den udvendige side, men dette munde ud i en badmintonsko der kan fremstå mindre komfortable at benytte når man spiller, derfor bliver denne metode ikke brugt så i mindre grad.

 

Mindsk skader

Ved at have en god stabil badmintonsko når man træner og er til stævner, er der gode muligheder for at mindske vrid, skader, belastninger og så videre man kan opleve når man har en sko på. For som nævnt så laver man rigtig rigtig mange sideskift og retningsskift i højt tempo, når man spiller badminton, og det skal skoen altså kunne modstå. Hvis man har en sko, der ikke er stabil eller i mindre grad er stabil, så udsættes foden og anklen i høj grad for vrid og belastninger, som skoen ellers kunne hjælpe med at undgå og aflaste. Ved at have en sko der ikke er stabil, pådrager man sig meget nemmere skader og belastninger af muskler og led, hvilket kan være meget skadeligt på lang sigt. Derfor kan man nemt og billigt undgå disse skader, ved at købe sig en god badmintonsko, der for eksempel kunne være fra det danske super mærke Forza. Ved at købe og bruge sådan en sko, så er man sikret en sko af rigtig god kvalitet.

Comments are closed.