Smukke omgivelser giver et bedre møde

Har man altid arbejdet et helt almindeligt sted har man formentligt ikke tænkt så meget over omgivelserne. De fleste kontorer og kontorlandskaber ligner nemlig hinanden til forveksling. For det meste er det meget tydeligt, at man ikke går så meget op i hvordan der ser ud. Det er vigtigere, at der er de elektroniske og tekniske apparaturer der skal til. En ting som hæve- og sænkeborde er vigtigt og det er antallet af skærme også. Dog kan man af og til få meget ud af at holde et møde et sted, hvor der også er smukt. Det kan gøre gode ting for kreativiteten og dermed ideerne.

Et møde kan give gode ideer

På en arbejdsplads kommer man ikke udenom, at det af og til er nødvendigt at afholde et godt og lærerigt møde. Dette kan både gøres hvis man har en arbejdsplads på Djursland og et andet sted i Midtjylland. Også hvis man arbejder et sted i Østjylland er det meget nemt at holde et godt møde. I disse områder er der nemlig så smuk natur, at man kan være sikker på, at naturen er til det. Og hvis der er én ting, som alle forskere på området er enige om er det, at man får bedre ideer når man er i og omkring naturen.

Arbejder man et sted, hvor man altid sidder i det samme mødelokale kan man med fordel udfordre dette. Det kan nemlig være meget uinspirerende at sidde i et aflukket rum med hvide vægge kedelig indretning. Det er ofte en god ide at komme lidt ud. Hvis man tilmed arbejder et sted tæt på en skov eller lignende kan man tage derud. Man kan sammen aftale, at man tager sin frokost med og spiser et sted i skoven. Så kan man alle sammen sidde og hygge sig og nyde naturen. Der er ingen tvivl om, at holder man et møde på den måde vil der komme langt flere ideer frem.

Lad et møde vare lang tid

Mange firmaer er lidt for gode til at lade deres medarbejdere holde rigtig mange møder. Folk kan af og til slet ikke gøre noget en dag fordi, at de hele tiden har et møde at tage til. Det kan gøre, at det er en stor mundfuld at skulle komme igennem dagen. Det første man skal gøre her er hver gang at overveje om et møde nu også er nødvendigt.

For ofte vil det slet ikke være nødvendigt og her er det bedre at sige fra. Så kan man nemlig i stedet sørge for, at holde ét langt møde. Det kan gøre, at man bruger længere tid på det, men til gengæld får man også mere ud af det. Til et møde er der nogle mennesker, som skal have lidt tid før de gode ideer kommer de skal måske lige føle sig trygge og kende alle der er til stede. Dette kan i sig selv tage en time. Det vil sige, at hvis mødet blot varer en halv time kommer disse mennesker slet ikke til at være tilpas. Det vil have konsekvenser for udfaldet. Derfor kan man holde et længere møde i stedet.

Comments are closed.